Uw Hondenfotograaf
Voor Beestig mooie foto's

Een fotoshoot met hond en Uw Hondenfotograaf


Voorlopig doe ik GEEN reportages i.v.m. mijn gezondheid.

Hoe gaat een fotoshoot met hond op locatie nu in z'n werk?

We spreken af op een locatie. Of we spreken af bij mij en we rijden samen naar een locatie. Daar gaan we dan aan de wandel. Tijdens de wandeling doen zich meestal hele leuke situaties voor waar ik dan gebruik van maak. Dit levert mooie en spontane foto's op. Juist deze foto's laten zich van te voren niet regisseren. Breek uw hoofd daar van te voren dan ook vooral niet over. Mijn ervaring is dat dit altijd goed komt. Die hond vermaakt zich opperbest zo in de natuur en wij hebben ondertussen een leuke en gezellige fotoshoot met hond op locatie.


fotoshoot met hond


 
 
 
E-mailen
Bellen