Uw Hondenfotograaf
Voor Beestig mooie foto's

Over mij als Uw Hondenfotograaf

Voorlopig doe ik GEEN reportages i.v.m. mijn gezondheid.


Wat een aantal jaren geleden begon als hobby, werd al snel professioneler doordat ik de gerealiseerde tuinen van het hoveniersbedrijf van mijn partner ging fotograferen. Deze foto's werden en worden nog steeds gebruikt op zijn website, fotoboeken en advertenties.

De vele complimenten uit mijn omgeving hebben met erin gesterkt een opleiding te starten aan de Fotovakschool te Venlo.

Inmiddels zijn we weer een aantal jaren verder en ben ik 2 van mijn grootste passies gaan combineren. Honden en fotografie. Echt heel erg leuk. Van nature ben ik een rustig persoon wat een groot voordeel is in de omgang met honden tijdens een fotoshoot.

Graag ga ik als Uw Hondenfotograaf met u en uw hond op pad de natuur in voor een ontspannen wandeling en op zoek naar die mooie plek waar ik de perfecte foto maak van uw hond. 

Mijn kantoor is gevestigd in een landelijk, verkeersarm gebied. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Veel rust, natuur en ruimte (weide 7500m2) waar uw hond zeker op zijn gemak zal zijn. Ik werk voornamelijk als hondenfotograaf in de regio Nijmegen - Cuijk - Boxmeer. We kunnen op deze locatie fotograferen, maar ook ergens anders zoals in het bos.

 

Zelf heb ik twee honden, labradors. Ze heten Joep en Jet en zij betekenen alles voor me. Ik weet dus als geen ander hoe het is om met honden om te gaan en wat hij/zij betekent voor u als baasje. Dat is wat mij een goede hondenfotograaf maakt.

Hondenzwemvijver

Daarnaast heb ik op onze locatie ook een hondenzwemvijver. Een prachtige plek voor hond en baas. Een plek om samen te kunnen genieten. Dit is een volledig omheinde speelweide inclusief luxe zwemvijver. Voor meer informatie hierover, kunt u terecht op de website.

 Neem contact op via 06-57572772

 
 
 
E-mailen
Bellen