Uw Hondenfotograaf
Voor Beestig mooie foto's

Welkom op de website van Uw Hondenfotograaf

Voorlopig doe ik GEEN reportages i.v.m. mijn gezondheid.


Wat leuk dat u een bezoek brengt aan mijn website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over het onderwerp hondenfotografie. Als Uw Hondenfotograaf kan ik u hier alles over vertellen, maar belangrijker nog is het laten zien. Mijn foto's spreken voor zich.

Bij het portfolio ziet u voorbeelden van het resultaat van enkele fotoshoots die reeds gemaakt zijn met de hond en/of baasje. Hieruit spreekt mijn passie voor het vastleggen van uw geliefde viervoeter.


Met eindeloos veel geduld lukt het keer op keer om een mooie blijvende herinnering voor altijd vast te leggen.Kijkt u eens rustig verder op mijn website voor de vele mogelijkheden. Neem gerust contact op voor het stellen van vragen, meer informatie of het maken van een afspraak voor bijvoorbeeld een fotoshoot met hond.

Als hondenfotograaf werk ik voornamelijk in de regio Nijmegen - Cuijk - Boxmeer.

Ik kijk uit naar een kennismaking met u en uw hond(en).

O ja, als u wilt weten wat anderen van mijn fotografie en mijn werkwijze vinden, scroll dan gerust even door naar beneden want daar staat het gastenboek waar iedereen een bericht achter kan laten. 


 

Gastenboek

Dianne Grens
25-01-19 15:03:31
Wij zijn warm ontvangen door Monique in de tuinkamer. Alles was goed voorbereid, fijn omdat Tess onze Corgi pup van 15 weken het erg spannend vond.
Maar kijk toch wat n super mooie foto's !
Monique, dankjewel voor jou kennis en geduld
Opmerking:
Bedankt Dianne voor je review. Wat is jullie Tess een mooi 'Mupke'. Lief, stoer en ook nog eens een prachtig model. Vooral haar 2 kleuren ogen maken haar extra speciaal. Ik vond het erg leuk om Tess te fotograferen.
Nancy Peters
26-07-17 13:47:50
Op 16 juli een fotoshoot gehad met onze hond.We gingen naar Mookerheide. Ze deed het hartstikke leuk.Ook Sandy,onze hond,vond het heel leuk. Ze deed het dan ook heel goed. Resultaat hele mooie foto"s.
Opmerking:
Ik ben erg blij dat jullie de foto's mooi vinden. Met Sandy was het ook heel gemakkelijk om de shoot te doen. Wat een prachtige hond is het.
Sandra Weijers
10-12-16 10:12:57
Ik heb Monique simpelweg gevonden via Google. Na het zien van haar portfolio heb ik een afspraak gemaakt en mijn wensen kenbaar gemaakt. Monique had gelijk een idee over de achtergrond en de bijbehorende accessoires. Het resultaat mag er dan ook zijn en hiermee toont ze ook gelijk haar creativiteit en professionaliteit mee aan. Dit bleek zeker ook bij aankomst in de studio. Monique heeft Senna eerst rustig de tijd gegeven om aan haar maar ook aan de setting te wennen. Door haar professionele manier van werken en de omgang met dieren heeft ze een super mooie shoot gemaakt. Monique bedankt voor dit geweldige resultaat en ik zie graag uit naar de volgende shoots. Groetjes, Sandra
Opmerking:
Wat fijn om te lezen dat de kerstshoot naar wens is geweest. Senna was een prachtig en ook geduldig model. Bedankt voor jullie komst en tot ziens!
Ingrid Bindels
23-10-15 21:59:53
Vooraf was ik heel benieuwd of Monique de hondjes fatsoenlijk op de foto kon krijgen. Ze zijn best druk af en toe. Wat mij meteen opviel is de rust waarmee Monique te werk ging. Ze liet eerst de hondjes een beetje wennen en was heel rustig in de omgang. Ik merkte dat ze daardoor snel verbinding kreetjes met de hondjes. Hierdoor hebben we een hele mooie fotoshoot kunnen maken. De hondjes werkten goed mee. Top gedaan Monique. Groetjes Ingrid
Opmerking:
Hoi Ingrid, bedankt voor je bericht. Ik vond Bikkel en Diva 2 prachthonden. Ze hebben echt karakter.


 
 
 
E-mailen
Bellen