Uw Hondenfotograaf
Voor Beestig mooie foto's

Prijzen van Uw Hondenfotograaf

Mijn werkwijze is als volgt.

We gaan naar een buitenlocatie. Daar spreken we af. Als u het prettiger vind om vanuit mijn thuislocatie te vertrekken, dan is dat ook mogelijk. Op locatie maak ik zoveel foto's als ik nodig acht. Na de fotoshoot ga ik de foto's bekijken en maak een eigen selectie. Uit deze selectie mag u 7 foto's kiezen die ik vervolgens ga bewerken. De 7 bewerkte foto's krijgt u in hoge resolutie en vrij van alle rechten toegestuurd. Dat betekent dat u ermee kunt doen wat u zelf wilt. U kunt dan bijvoorbeeld zelf een wanddecoratie bestellen van uw favoriete foto.

Indien u met 2 honden komt, dan verwacht ik van u dat u naast uzelf ook nog iemand anders meeneemt om te helpen met het positioneren van de honden en aandacht trekken.


Tarief fotoshoot

Het tarief van een fotoshoot bedraagt €250,00 met MAX. 2 honden. Dat is inclusief de nabewerking van de 7 foto's die u in hoge resolutie digitaal krijgt aangeleverd.

Als u meer dan 2 honden wilt laten fotograferen, dan komen er extra kosten bij. Hiervoor maak ik vooraf een offerte indien gewenst. Als u toch meer dan 7 foto's wilt, dan komt er voor iedere foto extra 15,00 bij.

Als u een foto naderhand nog in een andere verhouding wilt laten zetten, of nog een extra nabewerking wilt laten uitvoeren, dan reken ik 20,00 per kwartier werk.

Bovenstaande prijs geldt voor consumenten en zijn inclusief BTW.

De fotoshoot kan op de dag zelf contant of per pin worden voldaan.

De foto's die ik maak, kunnen door mij op Facebook worden gebruikt of gepubliceerd worden op mijn website. Hierbij worden nooit uw NAW gegevens geplaatst. Indien u dit niet wilt, dient u dit specifiek bij mij aan te geven.

UwHondenfotograaf is niet verantwoordelijk voor een slechte kwaliteit foto afdrukken of het wegvallen van gedeeltes van de foto die door een afdrukcentrale zijn gemaakt. U krijgt de foto's in de verhoudingen 2:3 of 1:1 aangeleverd. Dat is essentieel als u zelf een bestelling plaatst. 


 
 
 
E-mailen
Bellen