Uw Hondenfotograaf
Voor Beestig mooie foto's

Prijzen van Uw Hondenfotograaf

Ik zeg altijd dat alles mogelijk is. Als Uw Hondenfotograaf heb ik geprobeerd een overzicht te geven van de kosten voor een fotoshoot met hond. Meerdere honden is ook altijd mogelijk maar daar moet dan meer tijd voor worden uitgetrokken.

Fotoshoot met de hond op locatie

Ik bied een tweetal pakketten aan. Ik maak onderscheid in puppy's en de rest. Omdat een pup nog niet zolang geconcentreerd bezig kan zijn houd ik de puppyshoot kort tot max. 30 minuten. Alle andere honden vallen onder het pakket nabestel.

Normaal gesproken komt u naar mij toe. Maar wellicht vindt u het prettig als ik naar u toe kom. Binnen een straal van 15km rondom Oeffelt is dat geheel gratis. Buiten een straal van 15km van Oeffelt tel ik daar 0,19 per km voor. Dat geldt ook voor de fotolocatie zelf.

Pakket 'Nabestel'

€ 85,00

INHOUD:

- alle foto's worden geupload in een systeem waar u ze zelf kunt nabestellen in het gewenste formaat. Formaten: online gebruik, groot formaat om zelf af te drukken, vakafdrukken, canvas, hout enz.

Dit pakket is ook het uitgangspunt als u alleen een wanddecoratie wilt of andere specifieke wensen heeft.

Tijdsduur: 45-90 minuten

Binnen 5 werkdagen staan de foto's online en kunt u gaan kijken en bestellen.Pakket 'Puppy shoot'


€ 70,00

INHOUD:

Puppy's, mijn favoriete onderwerp om te fotograferen. Puppy's hebben nog niet zoveel conditie en een fotoshoot kan dan ook niet zo lang duren. Daarom heb ik speciaal voor deze honden een puppy shoot. Een shoot van 30 minuten. 

- alle foto's worden geupload in een systeem waar u ze zelf kunt nabestellen in het gewenste formaat. Formaten: online gebruik, groot formaat om zelf af te drukken, vakafdrukken, canvas, hout enz.

Dit pakket is ook het uitgangspunt als u alleen een wanddecoratie wilt of andere specifieke wensen heeft.

Tijdsduur: circa 30 minuten

Binnen 5 werkdagen staan de foto's online en kunt u gaan kijken en bestellen.Bovenstaande prijzen gelden voor consumenten en zijn inclusief BTW.

De fotoshoot kan op de dag zelf contant of per pin worden voldaan. De nabestellingen verlopen via het systeem.

De foto's mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. De foto's zijn uitsluitend voor eigen gebruik.
De foto's die ik maak, kunnen door mij op Facebook worden gebruikt of gepubliceerd worden op mijn website. Hierbij worden nooit uw NAW gegevens geplaatst. Indien u dit niet wilt, dient u dit specifiek bij mij aan te geven.

Uwhondenfotograaf garandeert de kwaliteit van de afdrukken die bestelt worden via het pakket 'Nabestel'. De afdrukken worden geleverd door mijn eigen vakcentrale waar ik jarenlang ervaring mee heb en 100% vertrouwen. UwHondenfotograaf is niet verantwoordelijk voor een slechte kwaliteit afdrukken of het wegvallen van gedeeltes van de foto die door een andere centrale zijn gemaakt dan mijn eigen vakcentrale.

TIP: indien u zelf bestelt let er dan op dat u de juiste verhouding kiest. Als een foto liggend is opgemaakt, en u bestelt deze in het vierkant, dan gaat er zeker een deel van de foto afvallen. Wilt u dit voorkomen of bent u onzeker, maak uw wensen dan kenbaar aan mij en ik regel het graag voor u. Mijn foto's worden altijd in de verhouding 2:3 of 1:1 opgemaakt.

Demomodellen van wanddecoraties en boeken bij Uw Hondenfotograaf

Na een fotoshoot kunt u zelf beslissen hoe u de foto's gepresenteerd wilt hebben. Dit kan door bijvoorbeeld een wanddecoratie te laten maken van uw favoriete foto. Of bijvoorbeeld een klein fotoboekje. Er is veel mogelijk. En graag bespreek ik samen met u wat voor u een mooie oplossing is. 

Aan de hand van demomodellen die ik heb kunt u zelf zien en voelen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Hout, aluminium, acryl, vivid (materiaal geschikt voor buiten), ik heb het allemaal voor u hangen op een muur zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Boekjes in diverse modellen en afmetingen, u kunt ze zo doorkijken om een goede indruk te krijgen.

 

hondenfotograaf Nijmegen Cuijk Boxmeer
 
 
 
E-mailen
Bellen